2BB0CACB-A007-436D-92D5-0E4EABFE8A71
Les mans s'han separat de terra
Volem tornar a l’origen però saber com fer-ho?

L’acceleració del nostre entorn ens empenta a una carrera per la competitivitat sense pensar en les conseqüències: a més evolució i tecnologia més ens allunyem de les professions artesanals que atorgaven identitat als nostres pobles. El món urbà ha separat les seues mans de la terra i el rural fa camí luna de la verdadera essència.

Volem parar i pensar de manera lògica abans de perdre la nostra identitat per sempre.

El món rural a tot arreu

A través dels valors del cooperativisme, la sostenibilitat i el respecte a tots els racons reduirem els quilòmetres entre les poblacions rurals i les ciutats.

Som el que mengem i no mengem més que el nostre territori, on totes vivim: el paisatge que ens envolta, que cuidem i que la nostra gent treballa.

El coneixement dels nostres majors ens ajuda a preservar el seny, les pràctiques ancestrals i el nostre origen que formen la nostra història.

Volem lluir de productes, de terra i de projectes ben orgulloses.

Crear una xarxa de germanor i suport; on les mans siguen fermenta de l’optimisme, on les celebraciones siguen de proximitat i on el preu siga el just.

Volem experimentar, viure, ser.
Territori

 

Creiem en un model que pose la vida al centre: la terra, la gent i la cultura. Generem accions i una forma diferent de consum: Ens ajudes?